sorte flade ankelstøvler

Sorte flade ankelstøvler er en klassiker, som giver den moderne kvinde et urban look.
De er smukke, elegante og praktiske. Alle kvinder ved, at høje hæle giver ømme fødder sidst på dagen, men med flade ankelstøvler, sparer du dine fødder for den belastning det er, at gå i støvler med høj hæl.
Sorte flade ankelstøvler giver dit look et tidsløst touch, som kan være svært at matche med andre støvler eller sko, netop fordi de er så klassiske i deres udtryk.

Sæt et par sorte flade ankelstøvler sammen med et par slidte jeans, en stram top og en åbenstående skjorte, som du eventuelt kan binde omkring livet, så du har sommerens look. Sætter du i stedet de sorte flade ankelstøvler sammen med en sød nederdel og knæstrømper, får du et forførende look til daten og matcher du dem med et par sorte leggings og en smuk cardigan, har du en god base for efterårets mode.

Uanset om du skal på arbejde, på café, ud at lege med dine børn eller noget helt fjerde, så er sorte flade ankelstøvler et stilrent valg til et moderigtigt look for den moderne og selvsikre kvinde, der ikke er bange for at vise sig frem.

Leave a Reply