Lammeskind

Et lammeskind er ligeså populært nu, som det var for 15 år siden, og det er let at forstå hvorfor. Det er hyggeligt, vamset og blødt, det har en svag duft af lam, og så er det varmt at sidde på en kold vinteraften. Hertil kan vi lægge, at det rent indretningsmæssigt ser virkelig smukt ud på et par spisestuestole, i sofaen eller foran den åbne pejs.

Lammeskind fås i flere forskellige farver og uldtyper samt -kvaliteter. De findes i de helt krøllede lammeskind til skind fra lam, hvor pelsen er mere langhåret. Farven varierer fra sort til hvid, og så er der en masse nuancer der i mellem.

Uanset hvilken indretning du har derhjemme, så går du aldrig galt i byen af nogle lammeskind, som er lagt strategisk ud i dit hjem.

Når du køber et lammeskind, skal du gøre op med dig selv, om du primært vil sidde på det eller om det skal bruges som pynt. Der er som tidligere nævnt forskel i pelstyperne, og dermed hvor let de er at rengøre, hvis der ryger en gang spaghetti med kødsovs ned i det hvide lammeskind.

Leave a Reply